Videos

MASSUPPVAKNANDET:

Pandemins Motsägelser och Agenda 21 – David Icke med Läkare

En sammanfattning av den stora missledande pandemin. Som används i förmån av makteliten för att centralisera makt och införa totalitär kontroll med ursäkten att det är för befolkningens hälsa och säkerhet.

2 Juni 2021

DEN STORA HEMLIGHETEN

Vad är den drivande kraften som vill skapa den dystopiska framtiden för mänskligheten? Varför är världen som den är? Varför är det så mycket lidande?

Enligt vittnen och personer på insidan som är under sekretess så är världen styrd av en utomjordisk ras som tar formen av en reptil. Enligt dem så sker det en manipulation av mänskligheten som sträcker sig tillbaka tusentals år som existerar än idag.

20 Januari 2022

DON’T PULL UP

På samma sätt som befolkningen förnekade en komet som var på väg mot jorden i filmen “Don’t Look Up” – så ser vi idag en förnekelse av brott mot mänskligheten och vaccinets negativa påverkan.

Denna kortvideo går till alla människor som tragiskt blivit skadad eller har dött till följd av vaccinet. Dessa människor förtjänar rättvisa och inte nedtystas. Detta är bara en väldigt liten andel i jämförelse med alla som har fått möta konsekvenserna.

4 Mars 2022

STÖD MITT ARBETE:

©2022 Projekt Vaken