Filmer

DOKUMENTÄRFILMER

UPPSTIGNINGEN

DEN NYA JORDEN OCH VEM DU ÄR

(KOMMANDE…)

DEN FALSKA INVASIONEN

För att världens dolda makthavare ska kunna centralisera kontrollen ytterligare, kommer de att behöva ett nytt globalt problem. En större “fiende” för att kunna sätta upp ett av deras länge planerade huvudmål för världen, en världsregering. Vars ändamål är att kontrollera och diktera mänsklighetens värld från en central punkt.

Vad kan rättfärdiga skapandet av en världsregering bättre än realiteten av att jorden blir attackerad av ett hot från yttre rymden.

Vi närmar oss “det sista kortet…”

10 Oktober 2022

DEN STORA HEMLIGHETEN

Vad är den drivande kraften som vill skapa den dystopiska framtiden för mänskligheten? Varför är världen som den är? Varför är det så mycket lidande?

Enligt vittnen och personer på insidan som är under sekretess så är världen styrd av en utomjordisk ras som tar formen av en reptil. Enligt dem så sker det en manipulation av mänskligheten som sträcker sig tillbaka tusentals år som existerar än idag.

20 Januari 2022

MASSUPPVAKNANDET

Pandemins Motsägelser och Agenda 21 – David Icke med Läkare

En sammanfattning av den stora missledande pandemin. Som används i förmån av makteliten för att centralisera makt och införa totalitär kontroll med ursäkten att det är för befolkningens hälsa och säkerhet.

2 Juni 2021

STÖD MITT ARBETE:

©2022 Projekt Vaken